Viherlandia

Viherlandia on Suomen suurin ja monipuolisin puutarhakeskus. Viherlandiasta löytyy mm. taimimyymälä, vihermyymälä, drive in -pihakivimyymälä, lisäksi muita palveluita mm. Iittala Outlet, Ravintola Eeden ja lapsille leikkipaikka -ja Vihermyymälän viidakkosiivessä asustavat papukaijat.

Avoinna ma-pe 10-19, la 9-18, su 11-18

Kammintie 6, Jyväskylä

viherlandia.fi

HopLop, Pori

Liikuntaseikkailupuisto koko perheelle; seikkailulabyrintti, pomppulinna, trampoliineja, pallomeri, sähköautorata, rakentelualue ja pelikenttä. Oma leikkialue pienimmille lapsille. Myös sähköisiä pelejä, jotka toimivat pelipoleteilla (eivät sisälly sisäänpääsymaksuun). Lisäksi kahvilaravintola.

HopLop Pori sijaitsee kauppakeskus Puuvillassa, Siltapuistokatu 14, Pori

aukioloajat ja hinnasto: www.hoplop.fi/puistot-ja-hinnat-pori

 

Sisäseikkailupuisto Touhutalo Hämeenlinna

Touhutalo on koko perheen seikkailu- ja pelimaailma, josta kaiken ikäiset lapset ja aikuiset löytävät monenlaista hauskaa ja aktiivista tekemistä. Touhutalosta löytyy kiipeily- ja seikkailulabyrinttejä, liukumäkiä, pallomeriä, pomppulinnoja, potkuautoja, kiipeilyseinä, legoleikkialue, taito- ja motoriikkapelejä. Ison leikkialueen lisäksi pienimmille omat, turvalliset leikkialueet (0-5-vuotiaille). Kahvilapalvelut. Lapset leikkivät touhutalossa vanhempiensa vastuulla!

Avoinna ti-su 10-19

Keksikatu 5, Hämeenlinna (Kantola)

Hinnasto ja lisätiedot: www.touhutalo.fi

 

Sisäleikkipuisto, Kalajoki

Kylpylähotelli Sanin yhteydessä sijaitsevaan sisäleikkipuistoon hotellin asukkailla on vapaa pääsy, muille kuin hotellin asukkaille sisäänpääsymaksu 5€ (aikuiset ja konttausikäiset ilmaiseksi).

Avoinna ma-su 9-20 ympäri vuoden.

Kylpylähotelli Sani, Jukupolku 3-5, Kalajoki

www.kalajokiresort.fi/ajankohtaista/sisaleikkipuisto

Duudsonit Activity Park, Seinäjoki

Duudsonit Activity park on kaikenikäisille sopiva aktiviteettipuisto. Kiipeily, liukumäet, tunnelit, pallomeret ja minitarampoliinit houkuttelevat pienimpiä kävijöitä jekkulassa, isommille on tarjolla mm. eri urheilulajien lajitestausta, lisäksi mm. polkuautorata, sirkus-alue akrobaateille ja freestyle-alue, jossa voi kokeilla skeittausta, scoottausta, boulderointia ja parkouria. Puisto perustuu itse tekemiseen ja toimii lihasvoimalla, laitteet eivät liikuta puistossa kävijöitä.

Liput: alle 2v ilmaiseksi, 2-6 v 12€, yli 6v 18€

Yrittäjäntie 8, Seinäjoki

Aukioloajat: www.dap.fi

www.facebook.com/pages/Duudsonit-Activity-Park-Sein%C3%A4joki

Maxifun, Pietarsaari

1100 neliön sisäleikkipuisto avattiin Pietarsaareen syyskuussa 2014. Entisen venehallin tiloihin rakennetussa sisäleikkipuistossa on  mm. sisäjalkapallokenttä, polkuautorata, kiipeilytelineitä, liukumäkiä, pallomeri, pomppulinnoja ja jättitrampoliini, pienille lapsille oma alueensa. Lisäksi kahvilapalvelut.

Avoinna ma-to 10-20, pe-su 10-18

Bäckvägen 13, Jakobstad  / Purotie 13, Pietarsaari

Hinnasto: www.maxifun.fi

www.facebook.com/maxifunjeppis

 

Murulandia, Helsinki

Sisäleikkipuisto, jossa on 1000 neliömetriä tilaa temmeltää, niin pienille kuin vähän isommillekin lapsille. Murulandiassa seikkaillaan tonttujen kanssa, kalevalan tarinat, suomalainen satuperinne ja jouluteema näkyvät tilojen sisustuksessa. Teemapuistosta löytyy monenlaista tekemistä; monipuolinen taidepaja, liikunta-alue "lumottu metsä", laboratorio pienille luonnontutkijoille ja paljon muuta. Leikkipuistossa on kahvilapalvelut.

Sisäleikkipuistossa on myös mahdollista järjestää lastensynttäreitä.

Avoinna ma-su klo 10-20

Käenkuja 1 B, Sörnäinen, Helsinki

Hinnasto: murulandia.fi

SuperPark Oulu

SuperPark Oulu on koko perheen jännittävä elämyspuisto, josta kaikenikäiset löytävät mieluisaa tekemistä. Vauhtia antavat muun muassa Duudson- ja Hevisaurus-aktiviteetit, Freestyle Hall ja GameAreena. Freestyle Hall tarjoaa ainutlaatuiset toimintatilat freestylelajin koville harrastajille ja aloitteleville tekijöille. Alueelta löytyvät trampoliinit, parkour-radat ja air-track alueet. GameArenalla kokeillaan jääkiekkoa, pesäpalloa, jalkapalloa, salibandyä, golfia ja hohtominigolfia. SkyWalk-kiipeilyradalla kiivetään korkeuksiin läpinäkyvän verkon turvin. Ravintolapalvelut.

Avoinna päivittäin klo 11-20

Pääsyliput 19€/hlö, alle 4v ilmaiseksi

Tyrnäväntie 16, Oulu

www.superparkoulu.fi

HopLop, Lappeenranta

Lappeenrannan HopLop sijaitsee Kauppakeskus Family Centerissä. Puistossa voit seikkailla jännittävässä viidakkomaailmassa upeassa seikkailulabyrintissä, leikkiä pehmopallosotaa ja pomppia viidakkopomppulinnassa tai trampoliinissa. Lisäksi tarjolla on monia muita hauskoja ja kehittäviä aktiviteettejä. Lisäksi kahvilapalvelut.

Avoinna ma-su 10-20

Hinnasto: alle 1v sylilapset ja aikuiset ilmaiseksi, 1-2v 9€, yli 3-vuotiaat 14€

Family Center, Eteläkatu 1, Lappeenranta

hoplop.fi/puistot/lappeenranta

 

HopLop, Lahti

HopLop Lahti on liikuntaseikkailupuisto, jossa liikutaan ja leikitään viidakossa. HopLopissa kaiken ikäiset seikkailijat nauttivat täysin siemauksin liikunnallisista aktiviteeteista ja peleistä. Puistossa voi pomppia linnoissa, polskia pallomerissä, seikkailla mahtavassa labyrintissä tai laskea huimia liukumäkiä.

Liput: 1-2 vuotiaat 9,00 €, yli 3-vuotiaat 14 €, sylilapset ja yli 18v lasten valvojat ilmaiseksi

Avoinna ma-su 10-20

Kauppakeskus Valo, Saksalankatu 6, Lahti

hoplop.fi/puistot/lahti

 

Lisätietoja