Kirkkopuisto, Hanko

Kirkkopuisto on Hangon vanhimpia puistoja, upea puusto ja istutukset sekä isohko lasten leikkialue. Leikkivälineitä on monipuolisesti eri ikäisille, mm. iso kiipeilylaiva ja liukumäkiä. Puiston reunalla on myös jäätelökioski ja uimarantakin löytyy välittömästä läheisyydestä.

Bulevardi 1-3, Hanko

 

Aurinkosilta, näköalatasanne ja Myrskytorni

Aurinkosilta on Länsisataman näköalatasanne, josta on hyvät näköalat aallonmurtajan yli merelle. Myrskytorni on 18m merenpinnan yläpuolella, näköalat Länsisatamaan ja Itämerelle

Avoinna ympäri vuoden, ilmainen

Aurinkosilta: Länsisatama, Satamakatu, Hanko

Myrskytorni: Kuningattarenvuori, Länsisatama, Hanko

Lappohjanranta

Uudenmaan virkistysaluehdistyksen alueen rantaviivan pituus on 1 200 m ja koillisessa alue rajautuu Högsandin loma- ja kurssikeskukseen. Lappohjanranta edustaa eteläiselle Hankoniemelle tunnusomaista dyynirantaluontoa. Rannan ja metsän välillä on liikkuminen ohjattu portaiden kautta. Rannan hiekka on lähes valkeaa ja hienojakoista, ranta on matala ja soveltuu hyvin lapsille. Huom! Noin 100 metrin kohdalla vesi syvenee äkkiä paikoin 15:een metriin.

Ajo-ohje: 25-tietä pitkin Hangon Lappohjaan. Käännytään Lappohjan taajamaan (viitta: Tvärminne Koverhar) ja ajetaan junaradan yli, jonka jälkeen jatketaan runsas kilometrin matka Koverharin suuntaan. Vasemmalle kääntyy metsätie pysäköintipaikalle.

Lappohja, Hanko

www.uudenmaanvirkistysalueyhdistys.fi

Vesitornin näkötorni Hanko

Näköalatorni kohoaa noin 65m merenpinnan yläpuolelle, upeat näköalat ympäröivään maisemaan.

Avoinna touko-, kesä- ja elokuussa ma-su klo 13-16, heinäkuussa klo 13-18

Pääsymaksut: 2€, 4-14v 1€, alle 4v ilmaiseksi

Vartiovuori, Kirkkomäki, Hanko

Lisätietoja