Lasten liikennepuisto Lapua

Liikennepuisto sijaitsee Koveron alueella, Latosaaren tanssikeskusta vastapäätä ja on tarkoitettu alle 12-vuotiaille lapsille. Puiston aukioloaikoina paikalla on ohjaajat ja silloin puistossa ajetaan polkuautoilla ja -traktoreilla.

Liikennepuisto on avoinna kesäkaudella maanantaista perjantaihin.

Huhtalantie, Lapua

www.lapua.fi/web/?c=1171&nv=17&lang=fi

 

Jokilaakson matkailupuutarha

Puutarhamatkailukohde Lapuan keskustassa, entisen emäntäkoulun puistoalueella. 2ha puistoaluetta on aloitettu rakentamaan vuonna 1999, jolloin suurin osa puiston kasveista on istutettu. Yhteensä alueelle on istutettu n. 10 000 kasvia, satoja eri lajikkeita.

Kesäkaudella puiston yhteydessä on myös kotieläinpiha.

Puisto on avoinna vierailijoille ympäri vuoden, toukokuun alusta syyskuun loppuun on paras vierailuaika. Alueella toimii myös kahvila Nukkeruusu, joka on avoinna kesäkaudella.

Ei pääsymaksua!

Siiriläntie 3, Lapua

www.jokilaaksonmatkailupuutarha.fi

Vanha Paukku

Vanha Paukku on entisen patruunatehtaan alueelle perustettu taide- ja kulttuurikeskus. Alkuperäisissä tiloissa sijaitseva tehtaanmuseo esittelee patruunatehtaan historiaa. Lisäksi keskuksessa on Pyhälahden valokuvaamomuseo, joka kertoo lapualaisen kuvaamon vaiheista ateljeineen ja pimiöineen sekä Lapuan taidemuseo ja galleriatiloja. Kahvila ja useita paikallisia tuotteita myyviä kauppoja.

Patruunatehtaan museoon ja valokuvaamomuseoon on vapaa pääsy.

Museoiden ja infopisteen aukioloajat: ma-pe 11-19, la-su 11-15

Kustaa Tiitun tie 1, Lapua

http://www.vanhapaukku.fi/

Epop Park, Lapua

Kesäuimala Epop Parkissa on 25m uima-allas, lastenallas, lämminallas ja 64m pitkä vesiliukumäki. Kioski/kahvilapalvelut.

Kesäkaudella avoinna päivittäin.

Koulupojankatu 7, Lapua

Aukioloajat ja hinnasto:

www.epoppark.fi

www.facebook.com/EpopPark

Lisätietoja