Kalajoen hiekkasärkät

Upea meriluonto hiekkadyyneineen, yksi Suomen parhaista uimarannoista, lisäksi hyvät majoitus- ja ruokailupalvelut alueella.

Alueella on useita pysäköintialueita mm. Matkailutie, Jukupolku ja Keskuskarintie, Kalajoki

www.visitkalajoki.fi

Kalajoen Meriluontokeskus

Meriluontokeskus esittelee Perämeren rannikon luontoa, Hiekkasärkkien hiekkadyynejä ja niiden elinympäristöjä sekä vanhaa kalastuskulttuuria.
Luontokeskukseen on vapaa pääsy. Lyhyitä maksuttomia opastettuja kierroksia järjestetään tarpeen mukaan. Luontokeskuksessa järjestetään erilaisia vaihtuvia näyttelyitä ja tapahtumia. Perheen pienimmille puuhanurkkaus.

Hiekkasärkkien luontopolut ja -reitit alkavat meriluontokeskukselta. Mm. Särkkäin lankkupolku, jonka varressa on kota, tulentekopaikka ja lintutorni.

Kahvila- ja ravintolapalvelut Hotelli Sanissa ja Kylpylä SaniFanissa (pääsee sisäkautta).

Avoinna ti-pe 10-17, la 10-16

Jukupolku 5, Kalajoki

www.meriluontokeskus.fi   ja   www.luontoon.fi/palvelupisteet/luontokeskukset/kalajoki/Sivut/Default.aspx

 

Seikailupuisto Pakka, Kalajoki

Seikkailupuisto Pakka on uusi, toukokuussa 2015 avattu koko perheelle sopiva kohde. Puistossa on puihin rakennettuja seikkailuratoja, joista löytyy sopiva vaativuustaso aloittelijoista kokeneempiin seikkailijoihin. Perheen pienimmille suunnatussa Pekkapossun Puuhapuistossa on mm. liukumäkiä ja kiipeilyseinä ja tällä alueella ei tarvita valjaita. Pakkasian superseikkailun radoilla on käytössä valjaat ja radoille pääsevät yli 110cm pituiset. Yli 130cm pituisille on oma Pakkasian X-treme seikkailu, joka sisältää haasvavampia ratoja ja vaijeriliukuja.

Seikkailupuisto on avoinna toukokuusta lokakuun loppuun päivittäin.

Tuomipakkaintie 17, Kalajoki

Hinnasto ja tarkemmat tiedot: seikkailupuistopakka.com

Sisäleikkipuisto, Kalajoki

Kylpylähotelli Sanin yhteydessä sijaitsevaan sisäleikkipuistoon hotellin asukkailla on vapaa pääsy, muille kuin hotellin asukkaille sisäänpääsymaksu 5€ (aikuiset ja konttausikäiset ilmaiseksi).

Avoinna ma-su 9-20 ympäri vuoden.

Kylpylähotelli Sani, Jukupolku 3-5, Kalajoki

www.kalajokiresort.fi/ajankohtaista/sisaleikkipuisto

Kylpylä SaniFani

Kylpylä SaniFanissa on jokaiselle perheenjäsenelle jotakin: trooppinen allas ja virtaava joki, porealtaita, vesiliukumäki, pienten lasten leikkiallas, turkkilainen höyrysauna. Kertamaksulla polskuttelet Kylpylä SaniFanissa niin kylpylän kuin uimahallin puolella. Saman katon alla on monipuolisesti palveleva hemmottelu- ja hoito-osasto Day Spa Sun. Monipuoliset kahvila- ja ravintolapalvelut.

Avoinna ma-pe 14-21, la-su 11-20

Liput: 15€,  4-15 -vuotiaat 9€

Jukupolku 3-5, Kalajoki

www.kalajokiresort.fi/kylpyla-ja-hoidot/kylpyla-sanifani/

 

 

Juku Park Kalajoki

Vesipuisto Jukupark sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkkien matkailualueella, kylpylä SaniFanin välittömässä läheisyydessä.
Alueella on vesiliukumäkiä, joissa voi laskea renkailla, vauhtimatolla tai perinteisesti. Liukumäkien lisäksi isot altaat ja viihtyisät auringonottoalueet terasseineen.
Alueella on lisäksi useita erilaisia huvipuistolaitteita ja -toimintoja. Nälän yllättäessä alueen grillit, kahvilat, kioskit ja terassit palvelevat.

Avoinna: 15.6. - 23.6. ma-su klo 11 -17, 24.6. - 11.8. ma-su klo 11 -19

Liput 21€, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.

Jukupolku 3-5, Kalajoki

www.jukupark.fi

Lisätietoja