Rantakylän virkistysalue, Liminka

Monipuolinen harrastus- ja liikunta-alue, uimapaikka laitureineen + hyppytorni, talvella avantouintipaikka, makkaranpaistopaikat ulkoilijoilla ja kesällä kioski uimaranta-alueella. Alueella voi harrastaa suunnistusta, hiihtoa, maastopyöräilyä, frisbeegolfia, lisäksi ulkokuntoiluvälineet.

Monttutie 4, Liminka (4km Liminganlahden luontokeskukselta)

www.liminka.fi/tiedostot/Sivistysosasto/Liikunta/Rantakylnvirkistysalue.pdf

Liminganlahden luontokeskus

Liminganlahden luontokeskuksen näyttelyssä tutustutaan vuoden kulkuun lintujen näkökulmasta. Löydät myös tietoa lintujen aisteista, pesinnästä, muutosta ym. Luontokeskuksen pihasta lähtee pitkospuupolku lintutornille, jota pitkin pääse kulkemaan niin pyörätuolilla kuin lastenvaunujen kanssa.

Luontokeskuksen näyttely ja kahvila ovat avoinna ma-pe 10-18, la-su 10-16.

Luontokeskuksen näyttelyyn tutustuminen ilman opastusta on maksutonta.

Rantakurvi 6, Liminka

www.liminganlahti.fi

Kukka- ja Eläinpuisto Escurial

Eläinpuistossa asustelee yli 40 eläinlajia ja yhteensä yli 300 eläinyksilöä kotieläimistä eksoottisempiin lajeihin kuten mustia joutsenia ja valkoisia riikinkukkoja. Osaan eläinpuiston eläimistä pääsee tutustumaan myös läheisemmin, rapsuteltavina on kilejä ja kaneja. Puiston alueella on runsaasti kukkaistutuksia, joiden taimia on myynnissä Escurialin omassa puutarhassa. Lisäksi perheen pienimmille leikkimökki ja pallomeri. Poniratsastusta.

Kioski, kahvila ja grillauspaikka omien eväiden syöntiin.

Avoinna touko-elokuussa päivittäin klo 10-20

Liput 9/7e (alle 3v ilmaiseksi)

Paavolantie 83 C, Liminka

www.kukka-jaelainpuistoescurial.fi

Lisätietoja