Rehndahl kotieläinpiha

Eläinpihan eläimiä: hevoset, ponit, erikoisuutena falabellat (maailman pienin hevosrotu), miniaasit, alpakat, lehmät, lampaat, vuohet, koirat, kissat, hanhet, kanat, ankat, kanit, marsut, mustat joutsenet ym. Monet eläimistä liikkuvat vapaina alueella, mutta eläimet ovat kilttejä ja useita niistä voi vaikka silittää. Eväskori mukaan, grillit ovat käytössä ympäri vuoden.

Avoinna klo 10-16 päivittäin

Liput 8€

Hilantie 100, Kirkkonummi

www.rehndahl.fi

Masalan lähiliikuntapaikka, Frami

Masalan lähiliikuntapaikka valmistui kesällä 2013 Framnäsin urheilupuistoon. Alueella on erilaisia pelikenttiä, ulkokuntoilulaitteet ja monipuolinen perhepuisto leikkipaikkavälineineen.

Masalantie 258, Masala, Kirkkonummi

Porkkalanniemi, virkistysalue

Uudenmaan Virkistysalueyhdistyksen virkistysalue, Vantaan kaupungin (Vetokannas) ja Kirkkonummen kunnan (Nedergård) ulkoilualueet. Useita pysäköintipaikkoja eri alueilla, pysäköintipaikoilla on infotaulut. Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen alueelta löytyy näköalapaikkoja (Telegrafberget) ja muinaishautoja. Vetokannaksen ja Nedergårdin alueilla on uimapaikka. Kaikilla alueilla keittokatoksia ja nuotiopaikkoja sekä käymälät. Hyvä päiväretkikohde!

Ajo-ohje: Helsinki - Hanko -tieltä (nro 51) tienviitta Porkkalanniemi -yleisen tien loputtua viitta Porkkalanniemen virkistysalueet.

Porkkalanniemi, Kirkkonummi

www.uudenmaanvirkistysalueyhdistys.fi

Lisätietoja