Vaaralan talkookenttä, Vantaa

Isohko leikkipaikka Vaaralassa, monipuoliset leikkipaikkavälineet eri-ikäisille lapsille mm. kiipeilyverkko, monitoimiteline, hiekkalaatikko, keinuja ja vieterikeinuja sekä pelikenttä koripallokoreineen.

Harjunreuna 16, Vaarala, Vantaa

Sinirikonpuisto, Vantaa

Sinirikonpuisto on Vantaan monipuolisimpia ja leikkipuistoja ja samalla esteetön puisto. Samalla alueella myös varttuneiden lähiliikuntapaikka. Tämä on Vantaan suosituin puisto, joten kävijöitä on paljon.

Peltolantie, Tikkurila, Vantaa

Kenraalinpuisto, Vantaa

Kenraalinpuistossa on uusi ja hyväkuntoinen leikkipuisto sekä toimintapuisto, vuoden 2014 aikana valmistuu lisäksi pieni puistoskeittipaikka. Pienten lasten leikkialue on aidattu ja sieltä löytyy mm. keinut, karuselli, hiekkalaatikko ja kiipeilyteline liukumäkineen. Isompien alueelle on sijoitettu parkour ja kiipeilyverkko. Leikkialueiden vieressä on myös ulkoliikuntavälineitä.

Sijainti: Kenraalinpolun päässä lähellä Kanniston koulua, Kivistö, Vantaa

www.vantaa.fi/fi/ymparisto_ja_luonto/puistot_ja_viheralueet/puistojen_rakentaminen/rakentamisohjelma_2011/kivisto

 

Kuusijärven ulkoilualue Vantaa

Kuusijärven ulkoilualue on Vantaan kaupungin virkistysalue, josta löytyy ulkoilureittejä sekä talvisin hiihtolatuja, viihtyisä uimaranta, pelikentät ja leikkipaikka. Järven ympäri kiertävän reitin varrelta löytyy tulentekopaikat. Saunat käytössä myös talvella (avantouintimahdollisuus).

Cafe Kuusijärvi avoinna päivittäin (ulkoilureittien karttoja saa kahvilan aulasta)

Kuusijärventie 3, Vantaa

www.cafekuusijarvi.fi

Heureka

Heurekan näyttelykohteet kertovat tieteestä ja teknologiasta. Näyttelykohteet ovat vuorovaikutteisia: kohteiden sisältö aukeaa niitä käyttämällä. Käyttäjiä voi olla yksi tai useampia kohteesta riippuen. Heurekassa on kolme näyttelyhallia ja niiden lisäksi ulkonäyttelytiloja, mm. tiedepuisto Galilei.

Huom! Planetaarioesityksen suositusikäraja on 6 vuodesta ylöspäin.

Lisäksi Heureka Shop ja Café Einstein (kahvila-lounasravintola)

Avoinna päivittäin.

Saapuminen omalla autolla; pysäköintialue löytyy osoitteesta Kuninkaalantie 7, Vantaa

Lippujen hinnat ja tarkemmat aukioloajat: www.heureka.fi

Hoplop Vantaa

Liikuntaseikkailupuisto, joka sisältää muun muassa isojen ja pienten seikkailijoiden leikkialueet, seikkailulabyrintin, pomppulinnan, trampoliinit, sähköautoradan, sporttialueen, pehmopallojen ammuskelualueen, Wii-pelialueen, rakentelualueen, sählypelialueen sekä vauvojen oman alueen.

Avoinna ma-su 10-20

Antaksentie 4, Vantaa

Lippujen hinnat: www.hoplop.fi/puistot/vantaa

Sisäseikkailupuisto Naurusaari

Naurusaari on saaristomeriaiheinen sisäseikkailupuisto, josta löytyy perinteisiä Lappsetin valmistamia laitteita kiipeilyyn ja pomppimiseen, liukumäkiä ja näiden lisäksi Microsoftin Xbox 360 -pelialue.

avoinna keskiviikosta sunnuntaihin.

Tasetie 8, Vantaa (Flamingo viihdekeskus, 1krs.)

Lippujen hinnat: www.naurusaari.fi

Suomen ilmailumuseo

Suomen Ilmailumuseo sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. Erikoismuseon kokoelmissa on noin 80 lentokonetta ja runsaasti muuta ilmailuun liittyvää esineistöä. Museon yhteydessä on kahvila-ravintola ja museokauppa.

Huom!  Näyttelyhallit I ja II eivät ole lämmitettyjä!

Avoinna päivittäin, liput 8/4e

Tietotie 3, Vantaa

www.ilmailumuseo.fi

Vantaan Maatalousmuseo

Paikallismuseo, johon on kerätty esineitä ja tietoa vanhasta Helsingin maalaiskunnasta.

Liput 4/2e

Nybackankuja 2, Vantaa

Aukioloajat: www.vantaanmaatalousmuseo.fi

Superpark Vantaa

Superpark vantaa on aktiviteettipuisto kaikenikäisille. Puistossa voit testata erilaisia lajeja ja pelata Game Areenalla, pitää hauskaa seikkailualueella, Freestyle Hallissa sijaitsee skeitti- ja scoottiparkki, trampoliineja, foam pit -allas, parkour alue jne. Superparkin tiloissa on myös ravintola Robson's.

Alle 7-vuotiaat pääsevät seikkailemaan aikuisen seurassa (ja alle 4-vuotiaat ilman sisäänpääsymaksua). Sisäänpääsyrannekkeella käytössä ovat kaikki superparkin aktiviteetit.

Valimotie 13, Vantaa

Avoinna ma-su 11-20

Tarkemmat tiedot: http://www.superpark.fi/vantaa.html

Lisää artikkeleita...

  1. Flamingo Spa vesipuisto

Lisätietoja