Killinkosken wanha tehdasmiljöö

Killinkosken nauhatehtaan alueella ja vanhan tehtaan tiloissa on kyläyhdistyksen kehittämä monipuolinen matkailukohde. Alueella on mm. Nauhateollisuusmuseo, Kamerataivast -Suomen kameramuseo, Nostalgiset lelut -näyttely, Parturi-kampaamo -museo, VPK:n palokaluston näyttely, taidegalleria, Nauhala Oy:n tehdasmyymälä, museokahvila ja kirpputorihalli. Paljon nähtävää eri ikäisille ja kaikki kohteet ovat ilmaisia!

Avoinna kesä-syyskuussa ma-su, talvikaudella avoinna Nauhalan tehdasmyymälä ma-la

Inkantie 60, Killinkoski, Virrat

www.killinkoski.fi

www.museokompassi.fi/virrat/killinkosken-wanha-tehdasmiljoo

Torisevan kahvimaja

Torisevan rotkojärvet ovat Virtain upeimpia nähtävyyksiä, 3 järven muodostama ketju on aivan kantatie 66:n vieressä. Alueella on myös luontopolkuja. Torisevan kahvimaja sijaitsee parhaalla näköalapaikalla, kahvimajalle lähtee polku Torisevan levähdysalueelta (matkaa n.150m) tai vaihtoehtoisesti perille pääsee myös autolla.

Kesäkahvila on avoinna 8.6.-11.8.2013 ma-su klo 11-17

Torisevajärvientie 493, Virrat

www.jaahdyspohja.net/kahvimaja

www.facebook.com/TorisevanKahvimaja

Virtain perinnekylä

Maatalous- ja metsätyöperinnettä monipuolisesti esittelevä kohde; alueella on museoita, käsityöläisten pajoja ja myymälöitä. Lisäksi luontopolku, leikkipuisto, kotieläinpiha (kesällä) ja uimaranta. Kesäkaudella alueella järjestetään erilaisia tapahtumia ja työnäytöksiä.

Herrasentie 16, Virrat (Marttisen saari)

Museoiden ja näyttelyiden aukioloajat: www.marttinen.fi/en/perinnekyla

Lisätietoja