Sievolan Lemmikkitila

Sievolan lemmikkitilalla on erilaisia eksoottisia eläimiä, jotka ovat ihmisrakkaita ja niitä pääsee silittämään, joitakin myös syöttämään. Tilan eläimiä: aasit, alpakat, haisunäädät, fretit, iguaani, kengurut, kilpikonnat, laamat, maaoravat, minihevoset ja -lampaat, porot, supikoirat, papukaijat, riikinkukot ym. Tilalle on mahdollisuus ottaa omia eväitä ja grillipaikat ovat asiakkaiden käytettävissä viiden euron maksusta. Lisäksi kahvila-myymälä.

Avoinna 2.5.-1.9.2013 ma-su 12-18

Pääsymaksut: 8€, 1-12v 6€

Veikkarintie 48, Paimio

www.sievolantila.com

Paimion luontopolku

Paimion luontopolku on vaihtelevassa maastossa: suota, vesimaisemia, avointa kalliomaasto ja monentyyppistä metsää. Polun varrella on opastauluja, jotka kertovat alueen luonnosta. Reitin puolivälissä kalliolla on näkötorni ja nuotiopaikka, lisäksi matkalla on luonnonnähtävyyksiä (mm. pirunpelto). Polun alkupäässä parkkipaikan lähellä on aina avoinna oleva näyttely vanhassa turvetehtaan konehuoneessa.

Huom! Reitin loppuosa levähdyspaikalta eteenpäin on vaativampaa maastoa, jossa on apuna köysikaiteita, tätä osaa retistä ei suositella liikuntaesteisille.

Luontopoluntie 54, Paimio

 

 

 

Paimion sähkömuseo

Suomen suurin sähkömuseo, jossa voi tutustua sähkön tuotannon ja käytön historiaan. Lisäksi museopuoti ja kahvila.

Pääsymaksut: 3,50/1€, alle kouluikäiset ilmaiseksi

Avoinna: 1.6. - 31.8. ti - pe klo 10 - 18, la -su klo 11 - 15, muulloin tilauksesta

Vistantie 24 a, Paimio

www.paimionsahkomuseo.fi

 

Lisätietoja