Kaupunkisillan maauimala, Hyvinkää

Maauimala sijaitsee vain kilometrin päässä Hyvinkään keskustasta (kesä-elokuussa). Alueella on lisäksi leikkipuisto.

Ahdenkallionkatu 29, Hyvinkää

 

Hyvinkään Sveitsi

Sveitsi on Hyvinkään kaupungin omistama monipuolinen puisto- ja luonnonsuojelualue, jossa on monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ympäri vuoden, lenkkipolkuja ja valaistuja hiihtolatuja Sveitsin puiston alueella on 26km. Talvikaudella Sveitsin hiihtokeskus ja hiihtoladut, ympäri vuoden viitoitetut ulkoilureitit ja polut, Sveitsin uimala ja kesäkaudella lisäksi uimalan ulkoaltaat ja paljon muuta tekemistä koko perheelle.

Uimala: Teerimäenkatu 6, Hyvinkää

Aukioloajat ja hinnat: www.hyvinkaa.fi/fi/Kulttuuri-ja-vapaa-aika/Liikunta/Liikuntapaikat/Sveitsin-uimala

Sveitsin hiihtokeskus: www.sveitsinhiihtokeskus.fi

Huvimaailma Villen Viidakko

Viidakkomainen sisäleikkipaikka, jossa lapset ja lapsenmieliset voivat seikkailla monipuolisessa leikkitelineessä ja pelata monenlaisia pelejä, lisäksi minijalkapallokenttä ja vauvaviidakko. Kahvila.

Pääsymaksut: alle 1v ja huoltajat ilmaiseksi, alle 3v 6€, yli 3v 9,50€

Avoinna ti 9-19, ke-su 12-19

Muottikatu 5, Hyvinkää

www.villenviidakko.fi

Suomen Rautatiemuseo

Suomen Rautatiemuseo on valtakunnallinen rautatieliikenteen erikoismuseo, joka sijaitsee 1870-luvun alusta peräisin olevalla Hanko-Hyvinkää -rautatien asema- ja varikkoalueella. Alueen alkuperäisistä rakennuksista näyttelytiloina toimivat asema, veturitalli ja kasarmi, lisäksi näyttelytiloina on kaksi uudempaa kalustohallia. Perusnäyttelyissä kerrotaan rautatieliikenteen ja matkustamisen historiasta, lisäksi säännöllisesti vaihtuvia erikoisnäyttelyitä rautateihin liittyvistä teemoista. Museossa on esillä mm. höyryvetureita, Venäjän keisarilliset vaunut ja paljon muuta mielenkiintoista museon 20 000 esineen kokoelmasta. Museokauppa.

Pääsyliput: alle 7v ilmaiseksi, 7-17v 3€, yli 17v 8€, perhelippu 16€

Avoinna: talvikaudella ti-la 12-15, su 12-17, 1.6-31.8. ma-su 10-17

Hyvinkäänkatu 9, Hyvinkää

www.rautatie.org

Lisätietoja