Hennolan kotieläinpiha

Kotieläinpiha toimii maatilan yhteydessä ja sieltä löytyy lähes kaikki perinteiset suomalaiset maatilan kotieläimet sekä joukko eksoottisimpiakin kotieläimiä. Tilalla on lisäksi kahvila, jossa on myynnissä Hennolan kotileipomon tuotteita ja oman tilan viljoista jauhettuja jauhoja.

Avoinna kesä-elokuussa ma-su klo 11-18

Pääsymaksut: 7€, 1-12v 5€

Lepluhdantie 73, Ojakkala, Vihti

www.hennola.net

Salmen luontopolut

Salmen ulkoilualueella on kolme luontopolkua; Kartanotontun kierros lapsille, Paavon Polku ja Tapion taival. Polkujen lähtöpaikka on Salmen ulkoilukeskuksen pysäköintialue.

Kartanotontun kierros on 1,5 km pitkä, matkan varrella on  touhukenttiä, uimaranta ja makkaranpaistopaikka. Polku päättyy ulkoilumajan takana sijaitsevalle leikkikentälle. Polku on merkitty oranssilla.

Paavon polku (1,6 km) on merkitty sinisellä. Se kiertää ranta-, niitty- ja metsämaisemassa, matkan varrella on evästelypaikka Lammasniemessä. Paavon polku on suunnattu koululaisille, perheille ja vanhemmalle väelle.

Tapion taival on noin 10 km pitkä ja merkitty vihreällä. Reitti kiertää metsä-, suo- ja rantamaisemassa. Nuotio- ja uimapaikat ovat Iso-Parikkaan ja Pikku-Parikkaan rannalla. Reitti on helppokulkuinen.

Salmentie 75, Otalampi, Vihti

www.hel.fi/hki/liv/fi/Ulkoilu/Muualla/Salmi

 

 

VIHTI Miniland

VIHTI minilandissa on pienoismaisemanäyttely (junarata, nukkekoteja ja vaihtuvia näyttelyitä, joissa on esillä miniharrastajien pienoishuoneita), joka tarjoaa mielenkiintoista nähtävää, koettavaa ja kokeiltavaa kaikille. Lisäksi vauhdin hurmasta pitäville löytyy turvallista menoa digitaalisella autoradalla tai hulppealla 25 metriä pitkällä autaradalla. Lisäksi VIHTI Minilandissa on kahvila ja mahdollisuus järjestää lastenjuhlia. Minilandissa järjestetään erilaisia tapahtumia sekä autorata- ja nukkekotikerhoja.

Avoinna ti-pe 12-18, la 10-14

Liput näyttelyyn 6€

Seimelänkuja 5, Vihti

www.miniland.fi/1

www.facebook.com/pages/Vihti-miniland/156622127727854

Lisätietoja