Levin matkailukeskus

Levi on tunnetumpi talvikohteena laskettelurinteiden ja latuverkostojen vuoksi. Tekemistä riittää myös kesäkaudella, Activity Park tarjoaa monipuoliset liikunnalliset palvelut: Seikkailupuisto, jossa on 6 eritasoista rataa (oma rata myös 4-6v lapsille), Bike Park ja Frisbee golf rata. Activity Park sijaitsee Gondoli2000-maisemahissin ympäristössä. Hissillä voi tehdä 20 minuutin pituisen kierroksen tai nousta pois hissistä yläasemalla ja kiertää 600 metrin pituisen Huippupolun Levin huipun ympäri. Sekä hissi että Huippupolku soveltuvat liikuntaesteisille ja lastenvaunujen kanssa liikkuville.

Activity Parkista löytyvät myös erityisesti lapsiperheille suunnatut ilmaiset kohteet ja palvelut: liikennepuisto polkuautoineen, lasten karuselli, kiipeily- ja leikkitelineet, skeittipuisto sekä grillaus- ja eväidensyöntipaikka.

Activity Park on avoinna 3.6.-29.9.2013 päivittäin klo 10-18

Gondolitie 1, Levi, Kittilä

Hinnasto: www.levi.fi/fi/levi-parks/activity-park.htm

 

Express-hissi ja kesäkelkkarata avoinna 14.6.-29.9.2013. Express-hissi kuljettaa Zero Pointilta Koutalaen päälle, jossa sijaitsee kongressi- ja näyttelykeskus Levi Summit. Keskuksen pihalta lähtee lähes 9 km pituinen luontopolku, joka kulkee mm PoroPark tarha-alueen läpi.

Hissilippujen myynti Cafe Tanja, Hissitie 8, Levi, Kittilä

Hinnasto: www.levi.fi/fi/levi-parks/puistot-ja-puuhapaikat/zero-pointin-kesa

 

Lisätietoja