Kauppatorin leikkipuisto, Pori

Porin kauppatorin yhteydessä sijaitsee Angry Birds -teemainen leikkipuisto, jossa on monipuolinen, iso kiipeilyteline liukumäkineen (tavallisia ja putkiliukumäki). Porin kaupunkijuna Poritar lähtee myös kauppatorilta ja junalla pääsee mm. Kirjurinluotoon ja Vihertietokeskukseen.

Kauppatori sijaitsee keskeisellä paikalla Yrjönkadun ja Antinkadun välissä.

Yyterin leikkipuisto, Pori

Yyterin leikkipuisto sijaitsee Top Camping Yyterin alueella, mutta alueelle on vapaa pääsy leirintäalueen aukioloaikoina. Leikkipaikka on Angry Birds -teemainen ja sieltä löytyy mm. pesäkeinu, kiipeilyteline ja jousikeinuja.

Yyterinsantojentie 1, Yyteri, Pori

www.yyteri.fi/angry-birds-leikkipuisto

Keskuspuiston leikkipuisto, Vuores Tampere

Seikkailuhenkisen leikkipaikan välineissä on käytetty käsittelemätöntä puuta, kiipeilyköysiä ja verkkoja. Kentän leikkivälineitä ovat muun muassa tornikiipeilyteline, pesäkeinu, kiikkulauta, tasapainolumpeet, rinneliukumäki ja köysikiipeilyväline.

Leikkipuisto sijaitsee vuoreksen koulukeskuksen itäpuolella.

Mäyrämäenkatu, Tampere

Emil Aaltosen puisto Tampere

Emil Aaltosen puiston eteläpäässä sijaitsee esteetön leikkipaikka, joka on kunnostettu viimeksi vuonna 2012. Leikkipuistoon on valittu liikunta- ja näköesteisille suunniteltuja, mutta samalla kaikille lapsille sopivia välineitä mm. karuselleja, hiekkalaatikko, monitoimiväline ja keinuja. Isommille lapsille oma alueensa. Puisto on aidattu.

Tammelan Puistokatu, Tampere (Tammelantorin vieressä)

Sammalmetsän leikkipuisto, Pyhtää

Muumi-teemainen leikkipaikka, josta löytyy paljon hattivatteja ja muumilaakson muita asukkaita! Muumitaloon voi kiivetä kiipeilyverkkoa ja laskea alas liukumäkeä, puistossa on lisäksi keinuja ja jousikeinut ym.

Rahkasammalkatu, Huutjärvi, Pyhtää

Angry Birds Space -leikkipuisto, Espoo

Espoon uusin Angry Birds -teemaleikkipuisto löytyy Leppävaaran urheilupuistosta, puisto on valmistunut syksyllä 2014 ja on jo saavuttanut lähialueen lasten suuren suosion. Leikkipuisto on jaettu kahteen osaan, pienille on oma aidattu puistoalueensa ja matalammat leikkivälineet, isompien alueella on mm. pesäkeinut, trampoliini, vaijeriliuku ja iso kiipeilyteline liukumäkineen.

Alueella on monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja leikkipuiston vieressä on uusi betoninen skeittipuisto.

Leppävaaran urheilupuisto, Veräjäpellonkatu 17, Espoo

MiniTapiola, Espoo

Liikennekaupunki miniTapiola on tarkoitettu 2-8 -vuotiaille lapsille ja pyörät ovat maksutta lasten käytettävissä ympäri vuoden kauppojen aukioloaikoina ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18. MiniTapiolan vieressä sijaitsee Sampotorin leikkipaikka, jossa on kiipeilytorni liukumäkineen.

Sampotori, Tapiola, Espoo

Kuntokeidas ja keskuspuiston leikkikenttä, Raisio

Kuntokeidas on senioripuisto, jossa on pyörätuolia käyttävällekin sopivia kuntoiluvälineitä, mutta puisto sopii yhtä hyvin myös lapsille!

Keskuspuiston leikkikenttä löytyy kuntokeitaan läheltä, Pohjoisraitin varrelta

Raision keskuspuisto, Hulvelan palvelukeskuksen takana (Hulvelankatu 20A), Pohjoisraitin varrella autopaikkoja löytyy mm. Herastuomarinkadun päästä

 

Leijonapuisto, Uusikaupunki

Leijonapuistossa on iso kiipeilylaiva liukumäkineen ja muita kiipeilytelineitä sen jatkona, vaijeriliuku sekä tietysti leijona! Tilava ja avara puistoalue.

Sorvakon rantatie 2, Uusikaupunki

Leijonapuisto (Lions Park), Raasepori

Monipuolinen leikkipuisto, jonka erikoisuutena on jättiläismuurahaisen muotoon rakennettu kiipeilyteline. Puistossa on myös muita perinteisempiä kiipeilytelineitä liukumäkineen ja keinuja. Puistoa ei ole aidattu.

Stallörenin puisto, Tammisaaren keskusta, Raasepori

Lisätietoja