Puuhamaa

Puuhamaa ei ole perinteinen huvipuisto, vaan nimensä mukaisesti toiminta perustuu yhdessä tekemiseen. Alueella on iso vesipuisto ja 60 muuta toimintakohdetta. Ravintolapalvelut sekä mahdollisuus omien eväiden syöntiin + grillit.

Sisäänpääsy 23€/henkilö, kattaa kaikki alueella olevat toiminnot ja pysäköinnin. Alle 3v ilmaiseksi.

Avoinna: 3.-7.6. ja 9.-13.6. klo 10-17, 14.6.-11.8. klo 10-19

Vähikkäläntie 11, Tervakoski, Janakkala

www.puuhamaa.fi

Labyrinttimaailma

Labyrinttimaailmassa on monta erilaista osaa; suuri sokkelo on kooltaan 40x40m ja sisältää siltoja ja torneja, lisäksi pieniä labyrintteja, pomppulinnoja ja kioski-kahvila. Sijaitsee Tuurin kauppakylässä, karavaanarialueen vieressä.

2015 kesäkaudella avoinna ma-la 10-20, su 12-20

Onnelantie 30, Tuuri, Alavus

Hinnasto ja lisätiedot: www.merkillinenmaailma.fi

Hupikumpu

Kylpylä-hotelli Päiväkummun välittömässä läheisyydessä sijaitseva koko perheen huvittelupaikka. Vesiliukumäkiä, uimaranta trampoliineineen, toukkajuna, miniature-golf ym. Lisäksi kesäterassi, jossa voi nauttia auringosta syötävien ja juotavien kera. Avoinna kesäkaudella.

Alueelle on vapaa pääsy, huvittelut rannekkeella 15€ yli 3-vuotiaille ja alle 3-vuotiaille 5€

Keskustie 107, Lohja (Karjalohja)

www.hupikumpu.net

Visulahti

Visulahden matkailukeskus tarjoaa monenlaista puuhaa kaikenikäisille; vesipuisto Dinosauria, Hyperdino leikkipaikka alle 12 vuotiaille (kokonaan katettu alue), Vahakabinetti (n. 80 nukkea mm. kaikki Suomen presidentit) ja Xon-puisto extreme-laitteineen isommille huvittelijoille. Alueella ravintola-, grilli- ja kahvilapalvelut. Vahakabinetti on avoinna myös talvikaudella ma-la 10-17.

Dinosauria, Hyperdino ja Vahakabinetti ovat  avoinna kesäkaudella 3.6.-7.8. päivittäin, Xon-puistolla erilliset aukioloajat.

Visulahdenkatu 1, Mikkeli

Tarkemmat aukioloajat ja hinnat: www.visulahti.fi

Powerpark

Powerpark on Kauhavan Alahärmässä sijaitseva monipuolinen elämyspuisto, jossa voit huvitella suomen erikoisimmassa huvipuistossa. Huvipuistolaitteita löytyy niin isoille kuin pienillekin ja perheen pienimmille löytyy vielä oma Satumaa, jossa on Röllikylä ja Kidiusfarmi (asukkaat paikalla aikataulun mukaan). Huvipuiston yhteydessä on lisäksi kartingrata (Mika Salo Circuit) ja sisäkartinghalli, sekä suomen ensimmäinen 5D elokuvateatteri ja hevoskeskus.

Kesän 2014 uutuus on Fun House, jossa seikkaillaan sokkeloista reittiä läpi rakennustyömaan ja suoritetaan erilaisia tehtäviä. Lisäksi Powerparkin alueelle aukeaa uusi kauppakeskus.

Alueella on hyvät ravintolapalvelut ja monipuoliset majoitusvaihtoehdot; hotelli, mökkimajoitusta ja hyvätasoinen leirintäalue.

Puistotie 3, Alahärmä, Kauhava

Aukioloajat ja hinnat: www.powerpark.fi

Tykkimäen huvipuisto

Tykkimäki on Suomen kolmanneksi suurin huvipuisto. Puistossa on lähes 40 laitetta ja peliä, huvilavetilla on pitkin kesää erilaista ohjelmaa. Huvipuistolaitteiden lisäksi Seikkailurata (4 eri tasoista rataa eri-ikäisille) ja Mukkelis makkelis -touhupaviljonki, jossa mm. trampoliineja ja pomppulinnoja (täällä voi leikkiä satoi tai paistoi!). Monipuolinen kahvila- ja ravintolatarjonta.  Lastenhoitohuone sisäänkäynnin vieressä, rajoitettu määrä vetorattaita lainattavissa. Huvipuiston vieressä tykkimäki camping, jos yksi huvipuistopäivä ei riitä.

Kesän 2014 uutuus Aquapark avataan 7.6.!

Kanuunakuja 2, Kouvola

Aukioloajat ja hinnat: www.tykkimaki.fi

 

Punkaharjun kesämaa

Kesämaa on vesi- ja puuhapuisto, jossa on paljon erilaisia puuhapaikkoja, vesiliukumäkiä, pomppulinnoja ja polkuautopuisto. Aikuiset voivat viettää päivää myös viihtyisillä auringonottoalueilla. Sijaitsee Punkaharjun Lomakeskuksen alueella, joten palvelut ja majoitusmahdollisuudet ovat vieressä. Ravintola palvelee aina puiston aukioloaikoina, lisäksi alueella on grillikatoksia omien eväiden syömiseen.

Kesämaantie 2, Punkaharju, Savonlinna

Aukioloajat ja hinnat: www.kesamaa.fi

Fun Park

Fun Park on uudenlainen sisähuvipuisto, josta löytyy tekemistä kaikenikäisille; perheen pienimmille HopLopin liikuntaseikkailu, huvipuistolaitteita, vähän isommille peli- ja lasermaailma, kesällä Fun Park laajenee ulkoalueelle, jossa on pomppulinnoja, vesiliukumäkiä, polkuautoja ym.

Avoinna ympäri vuoden, klo 10-20 päivittäin muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Ideaparkinkatu 4, Lempäälä (Kauppakeskuksen yhteydessä)

Hinnat: http://www.funpark.fi

 

Nokkakiven puisto

Nokkakiven puisto koostuu useammasta kohteesta; huvipuistoalueelta löytyy 14 laitetta, lisäksi pensaslabyrintti, Mörkömetsä, leikkialue ja viihdekeskus sirkusmaailma.

Puiston sisääntulon yhteydessä sijaitsevaan sirkusmaailmaan kuuluu sirkus- ja huvipuistomuseo, minihuvipuisto (sisätiloissa) ja pelihalli.

Nokkakiven puistoon on vapaa pääsy, laitteisiin rannekkeella tai laitelipuilla. Sirkusmaailma on kesäkaudella 2014 ilmainen!

Avoinna ti-su 8.-21.6. klo 11-17, 23.6.-11.8. klo 11-18

Ruuhimäentie 3, Lievestuore, Laukaa

www.nokkakivi.fi

Vauhtipuisto

Vauhtipuisto sijaitsee Oulun Nallikarissa. Tarjolla laitteita ja elämyksiä pienille ja vähän isommillekin.

Avoinna touko-elokuun ajan.

Hietasaarentie, Oulu

Vauhtipuiston alueelle on vapaa pääsy, laitteisiin pääsy rannekkeella.

Hinnasto ja tarkemmat aukioloajat: www.vauhtipuisto.fi

 

Lisätietoja